Τα κτίρια με τη διακόσμηση και τη διαμόρφωση τους στο χώρο θυμίζουν παραδοσιακό οικισμό, φτιαγμένα με υλικά που σέβονται την αισθητική του περιβάλλοντος (πέτρα & ξύλο) χωρίς να θυσιάζουν όμως τις σύγχρονες ανέσεις που αναζητά ο επισκέπτης.

Οι ξενώνες μας, αυτοτελείς και ανεξάρτητοι, επιπλωμένοι καλαίσθητα, διαθέτουν καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη ακόμα και για μακρά διαμονή (ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, καφετέρια), αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Η κρεβατοκάμαρα στον άνω όροφο με το μικρό σαλονάκι, που βλέπει σε λιακωτό με τζαμαρία και θέα τα βουνά και τον κάμπο της Φενεού έχει φτιαχτεί με πρωτότυπα σχέδια επίπλων και έχει διακοσμηθεί με ζεστά και γήινα χρώματα που έχουν σκοπό να προσφέρουν ξεκούραστες στιγμές και μοναδικές συγκινήσεις χειμώνα και καλοκαίρι.

Ασφαλείς θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων διατίθονται για τους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν χώροι μπροστά από τα κτίρια όπου μπορούν να παίξουν μικρά παιδιά, καθώς και ένα αίθριο με μοναδική θέα προς τον κάμπο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

     
       
 
Παροχές:
  - Καθιστικό
- Τραπεζαρία
- Κουζίνα με όλα τα απαραίτητα
- Κρεβατοκάμαρα
- Βεράντα

- Αυτόνομη θέρμανση
- Τηλεόραση – Ραδιόφωνο
- Γυμναστήριο
- Ασφαλής ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  (parking)
 
Οι τιμές ενοικίασης των ξενώνων διαφέρουν ανάλογα με την τουριστική περίοδο, τον χρόνο διαμονής,
καθώς και τον αριθμό των ατόμων (2-4 άτομα ανά ξενώνα).
 
 
Κατασκευή ιστοσελίδας: Masmedia | Powered by: Friktoria.com